Skip to content

Onlineundervisning med GeoGebra

Når eleverne skal undervises online, kan du anvende GeoGebras Lektioner. Så kan du følge elevernes arbejde hjemmefra i real time. Jeg har optaget to korte videoer, hvor jeg forklarer, hvordan du kan gøre.

For at arbejde med Lektioner kræver det, at du som lærer har oprettet en brugerprofil på geogebra.org – og at du er logget ind. Vælg et arbejdsark eller en GeoGebraBog du vil oprette en lektion ud fra, del koden med elever og så er du i gang. Du kan løbende følge med i dine elevers arbejde, sætte eleverne på pause i deres arbejde, når du vil dele en pointe, fremhæve en generel misopfattelse etc.

Se de to videoer herunder. Så er du i gang på under ti minutter.

Lad os snakkes!

Hvad drejer din henvendelse sig om?
Hvor kan jeg fange dig?
Hvad har du på hjerte?