Skip to content

På opdagelse med GeoGebra

Opgaver med fokus på konstruktion og ræsonnementskompetencen. Hent kompendiet her.

Kompendiet er blevet opdateret 2. december 2023. God fornøjelse.

Jeg har samlet en række oplæg, hvor eleverne skal arbejde med konstruktion og ræsonnementer i GeoGebra. Eleverne konstruerer ved at følge trinvise instruktioner og undersøger derefter geometriske egenskaber og sammenhænge.

Du har sikkert mødt nogle af oplæggene før i bøger eller på nettet. Jeg har blot indsamlet idéer, lavet konstruktionsvejledninger og formuleret spørgsmål. Derudover har jeg lavet et arbejdsark med den færdige konstruktion til hvert oplæg og samlet dem i en GeoGebraBog. Tanken er, at du som lærer kan bruge dem som en slags facitliste og evt. dele dem med eleverne, hvis de ikke selv skal konstruere.

Jeg opdaterer løbende PDF’en med flere oplæg, og GeoGebraBogen med flere arbejdsark.

God fornøjelse.

Hent materialet

Lad os snakkes!

Hvad drejer din henvendelse sig om?
Hvor kan jeg fange dig?
Hvad har du på hjerte?