HVAD GÅR DET HER EGENTLIG UD PÅ?

HVAD KAN DU FORVENTE?

UNDERVISER

Du kommer til at kunne finde det, jeg selv går og arbejder med i det daglige. Dels det jeg selv laver, og dels det jeg finder af gode ting på nettet. Det gælder konkrete undervisningsoplæg, artikler omkring relevante emner, linkssamlinger, videovejledninger etc.

ELEV

Du vil kunne finde videoer, der forklarer, hvordan du bruger forskellige programmer som fx. GeoGebra, regneark og CAS til at løse matematiske problemer med. Derudover vil du kunne finde informationer om fx. afgangsprøven i matematik.

FORÆLDER

Du kan få gode idéer til, hvordan du kan arbejde med matematik med dit barn derhjemme – og hvad du skal holde dig fra. Derudover vil du kunne læse omkring bevægelse i undervisningen, lektier og se videoer med tips til småspil mv.

FÅ DET HELE MED

Følg med på Facebook
Abonnér på YouTube
Følg med på Twitter

BAGGRUND

Fungerer hovedsageligt som matematiklærer – og har gjort det siden den sidste eksamen på seminariet i Århus i 2004. Underviser for tiden også i idræt. Begge fag i udskolingen. Har tidligere undervist i matematik i indskolingen og på mellemtrinnet også.

I 2010 færdiggjorde jeg min PD i matematikvejledning og fungerer derfor også som matematikvejleder. Jeg har i årenes løb deltaget i en række forskellige projekter og udviklingsarbejder – blandt andet The Flipped Classroom og Lesson Studies.

Siden 2011 har jeg været læremiddelforfatter hos Alinea, hvor jeg skriver på Maximat. Derudover holder jeg fra tid til anden oplæg omkring GeoGebra, The Flipped Classroom etc.

Har du et spørgsmål?